Events

Botanik og smådyr på Nordhavnstippen

𝐕𝐢𝐥 𝐝𝐮 𝐨𝐩𝐥𝐞𝐯𝐞 𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐦𝐮𝐤𝐤𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫 𝐩𝐚̊ 𝐝𝐞𝐭 𝐲𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐍𝐨𝐫𝐝𝐡𝐚𝐯𝐧?

Så kom med, når Miljøpunkt Østerbro og Nordhavns Naturvenner inviterer på endnu en af de populære bynaturvandringer til Nordhavnstippen.

Det er lørdag d. 5. september kl. 10.00 – 12.30.

Denne gang har vi inviteret lokale eksperter i botanik og smådyr til at dele ud af deres viden om områdets flora og (små)fauna. Vi dykker ned i detaljerne og studerer de planter og smådyr, vi finder på vores vej.
Bygartner Jann Kuusisaari vil også fortælle om områdets spiselige planter og lære os at genkende nogle af de mange nytteplanter, der vokser i den københavnske bynatur.
Vi slutter af med en kort samtale om by og natur. Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet – også ude på ”Tippen”.
Men hvorfor er det egentlig vigtigt at bevare (og kende) den lokale og bynære natur? Hvor ”vild” skal naturen være? Og hvilken betydning har de nære naturoplevelser for vores forståelse for den biodiversitetskrise, verden står i?
𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤
👉 Vi mødes foran det tidligere Havnekulturkontor i Nordhavn, Århusgade 126, 2100 København Ø kl. 10.00, og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel. Turen slutter på Nordhavnstippen kl. 12.30.
👉 Husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk – der er plads til max 20 deltagere og tilmelding er først til mølle.
👉 Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg
3 km
3 km

Dato

05. sep 2020

Tid

10:00 - 12:30

Pris

0 kr

Mere info

Read More

Sted

Århusgade 134, 2150 Nordhavn
Århusgade 134
2150 Nordhavn

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page