Events

En by for mennesker og natur

København gennemgår i disse årtier en rivende udvikling, hvor store områder bliver til ny by. Det ændrer København for altid.

Den by, vi skaber, skal være en god by for mennesker og natur. Det kan lyde enkelt, men det er ikke en selvfølge. Der er også andre interesser, når byen skal udvikles.

 

Kom med til valgmøde den 12. november kl. 16.00-19.00, hvor politikerne vil fortælle, hvordan de ser en god by for mennesker og natur – og hvad de vil gøre for at nå frem til den. Herefter skal de forholde sig til en bypark i Nordhavn, Amager Fælled samt Havnetunnelen og bilen i byen. Til hvert af disse temaer vil der være vidende personer, der stiller knivskarpe spørgsmål. Der vil også være mulighed for spørgsmål fra salen.

Når de melder dig som deltager eller interesseret på Facebook (følg linket under “Læs mere”) får du besked, når der er nyt eller ændringer.

Du kan møde følgende politikere:

Lars Weiss, Socialdemokratiet

Gorn Gunnersen, Enhedslisten

Tommy Petersen, Radikale Venstre

Klaus Mygind, Socialistisk Folkeparti

Peter Stakemann, Det Konservative Folkeparti

Danny K. Malkowski, Liberal Alliance

Cheanne Nielsen, Dansk Folkeparti

Niko Grünfeld, Alternativet

 

Bag valgmødet står Danmarks Naturfredningsforening – København, Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse, Det Økologiske Råd, Østerbro Havnekomite, Verdens Skove og NOAH.

3 km
3 km

Dato

12. nov 2017

Tid

16:00 - 19:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Arrangør

Danmarks Naturfredningsforening - København
Website
http://koebenhavn.dn.dk/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page