Events

Byhavefestival på Nørrebro

Den 17.-20. august invi- terer Nørrebro´s grønne ildsjæle indenfor.

Igen i år inviterer byhaverne på Nørrebro og Nørrebro Lokaludvalg til 4-dages byhavefestival spækket med sjove, grønne oplevelser midt på Stenbroen.

Festivalen løber af stablen fra den 17. – 20. august og der er massere af grønne oplevelser på programmet for både voksne og børn. Du kan både få jord under neglene og inspiration til, hvordan man kan dyrke i byen. Men også deltage i talks og debatter om byhaver og dyrkingens sociale potentiale i byen.

Her er en smagsprøve på alt det, der kommer til at ske:

Bål, pandekager og snobrød // Kokedama workshop // Høstfest og langbordsmiddag // Byvandring fra gård til gård // Hjemmelavet myntete og saft fra haverne // Fermentering // Folkekøkken // Skraldejagt og dyr i komposten // Tips til dyrkning af krydderurter og efteråret på din altan // Bier i byen // Klap en bykanin og en byhøne // Åbningsarrangement med tale og bobler // Byg din egen hjemmekompost // Voksfarve, stenmaling og kartoffeltryk // Disco soup og foodsharing // Lav en fuglekasse til byens fugle // Byg en insektfarm med fårekyllinger // Hjemmelavet pizza på egen stenovn

læs mere 

3 km
3 km

Dato

17. aug 2017 - 20. aug 2017

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page