Events

Bynatur-vandring i Fælledparken

Kom med på tur, når det spæde forår gør sit indtog. På Østerbro er der mange små oaser, hvor du kan opleve byens flora og finde spiselige planter.

Kom med på tur, når det spæde forår gør sit indtog. Også på Østerbro er der mange små oaser, hvor du kan opleve byens flora og finde spiselige planter.

Inden længe begynder det at pible og gro, og også i byen vælter vilde planter op af jorden. Miljøpunkt Østerbro og bygartner Jann Kuusisaari inviterer til en række bynatur-vandringer, hvor vi opsøger skønne, grønne steder og udforsker den lokale flora.

Den første tur går til Fælledparken, hvor man kan opleve både park og bynatur, og hvor der også findes byhaver, sansehaver og masser af andre spændende grønne oplevelser.

Tilmeld dig her

Måske kender du selv til nogle særlige steder på Østerbro, hvor man kan opleve naturen i byen, som du har lyst til at dele? Vi vil gerne kortlægge Østerbros bynatur, så send gerne dine tips til os: info@miljopunkt-osterbro.dk

3 km
3 km

Dato

08. apr 2018

Tid

13:00 - 15:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Miljøpunkt Østerbros fortovshave
Masnedøgade 20
2100 København Ø

Arrangør

Miljøpunkt Østerbro
Tlf.
31 49 70 84
Email
info@miljopunkt-osterbro.dk
Website
https://miljopunktosterbro.wordpress.com/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page