Events

Copenhagen Bug Fest – Insekter på menuen

Kom i Botanisk Have og mød forskere, kokke og virksomheder, som arbejder med insekter.

Vær med når Copenhagen BugFest løber af staben. Formålet med den todages festival er, at fremvise insekternes mangfoldighed ud fra et gastronomisk, teknologisk, naturvidenskabeligt og kulturelt perspektiv. Ønsket er at give danskerne en unik chance for at opleve de fantastiske muligheder som insekterne kan bidrage med, både i forhold til en bæredygtig fremtid med fødevareproduktion af smagfuld mad, men også i forhold til insekternes kulturelle værdi, biologi, design og æstetik.

Festivalen vil byde på en lang række forskellige indslag som alle belyser insekters potentiale i forhold til at imødekomme FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. På festivalpladsen foran det smukke Palmehus vil der være mulighed for at møde forskere, insekt-entusiaster og danske virksomheder der arbejder med enten produktion af insekter eller insekt-baserede produkter. Ud over smagsprøver ved boderne vil Copenhagen Bug Fest ligeledes byde på forskellige gastronomiske retter med insekter, tilberedt af kokke heriblandt Michael Pontoppidan fra restaurant Gorilla. Derudover vil en række prominente eksperter holde oplæg om insekter som mad, ligesom der vil være kulturelle indslag med dans og musik inspireret af insekternes verden.

Festivalen foregår i Botanisk Have og på Geologisk Museum:

Fredag den 25. august vil festivalen være åben 13.00-18.00.

Lørdag den 26. august vil festivalen være åben 10.00-18.00.

Program for dagen kan hentes her: Program

Copenhagen BugFest udføres af konsortiet ’København på seks ben’ – som er et partnerskab mellem Københavns Kommune/Afdeling for Bæredygtig Udvikling, Statens Naturhistoriske Museum, Københavns Universitet, Teknologisk Institut, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Cooking & Food Festival.

 

Hent festivalsflyeren med information her: Flyer på dansk og Flyer in english

3 km
3 km

Dato

25. aug 2017 - 26. aug 2017

Tid

13:00 - 18:00

Sted

Botanisk Have
Øster Farimagsgade 2C
1353 København K

Arrangør

København på seks ben

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page