Events

Edderkopper og kriblekrable på stranden

Det kribler og krabler på stranden. Korsedderkopper, hvepseedderkopper, natsommerfugle, dagsommerfugle, mejere, myrer og vi kunne blive ved.

Til åbent hus i september på Naturcenter Amager Strand kan du og din familie fange og lære om alle de insekter og smådyr, der lever på stranden.

Gå på jagt efter dyrene med jeres egen, hjemmelavede insektsuger og indret små terrarier til dem, I fanger. Hjælp os med at gøre vores edderkoppesamling endnu større – måske kan I finde en hvepseedderkop i strandengen.

I kan selvfølgelig lære alt om de forskellige edderkopper og deres venner og blive en superskarp insektekspert. Mød mange af de forskellige dyr ved at tage med på jagt med kriblekrable-bingo i det fri, ude på stranden.

MYREJAGT
I weekenderne d. 15. og 16. september kan I være med til myrejagt. Her hjælper vi forskerne på Statens Naturhistoriske Museum med at undersøge myrelivet i naturen.

Sammen skal I udforske, hvad myrerne spiser ved at udsætte lokkemad, indsamle den igen og tælle antallet af myrer ved hver slags mad. Så sender vi de fundne myrer ind til museet, hvor forskerne vil artsbestemme dem og de vil blive en del af museets insektsamling.

Mød op kl. 10, hvor vi sætter fælder ud, og vær med til at samle dem ind igen kl. 13.

Vi ses til en lærerig kriblekrable-måned, der i øvrigt byder på masser af nye arrangementer for børn og deres familier.

Se mere på naturcenteramagerstrand.dk

3 km
3 km

Dato

23. sep 2018

Tid

10:00 - 14:00

Pris

Free

Mere info

Read More

Sted

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page