Events

Flagermustur i Fælledparken

Hold dig vågen til sent, tag den varme jakke på, en lommelygte i hånden og tag med på flagermustur, når mørket falder på. Miljøpunkt Østerbro inviterer på aftenvandring i Fælledparken. På turen vil der blive ledt efter flagermus og lyttet efter deres lyde med detektorer. På turen vil der med stor sandsynlighed blive set og hørt brunflagermus og vandflagermus.

Flagermus bor og lever i byen, jager og taler sammen med høje skrig. Vi kan ikke høre dem med det blotte øre, men med en flagermusdetektor er det muligt at følge med i nattens heftige aktiviteter.

De færreste tænker over, at de deler Fælledparken med flokke af flagermus. Der findes 17 forskellige arter af flagermus i Danmark. 8 af arterne er registreret i København. Nogle arter der er sårbare overfor ændringer i deres opholdssteder.

Derfor har Københavns Kommune også for nyligt opsat et specialdesignet flagermusebo til de flagermus, der er i Fælledparken, men som har fået fældet flere af de gamle træer, de ellers boede i.

Mødested: Vi mødes ved indgangen til Fælledparken på hjørnet af Jagtvej/Vennemindevej/Serridslevvej.

Miljøpunkt Østerbro guider og medbringer detektorer.

I tilfælde af regn vil turen blive aflyst. Det vil blive annonceret senest 2 timer inden turens start på Miljøpunktets Facebookside (følg “Læs mere”).

Foto: Miljøpunkt Østerbro

3 km
3 km

Dato

25. aug 2017

Tid

19:45 - 22:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Fælledparken
Edel Sauntes Allé
2100 København Ø

Arrangør

Miljøpunkt Østerbro
Tlf.
31 49 70 84
Email
info@miljopunkt-osterbro.dk
Website
https://miljopunktosterbro.wordpress.com/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page