Events

Frederiksberg Høstfest 2017

Vær med i slutningen af august når den danske høst fejres med Frederiksberg Høstfest midt på Frederiksberg Allé. Der bliver dækket op til økologisk festmiddag for 1200 gæster ved et 400 meter langbord. Det er muligt at købe mad fra seks forskellige unikke restauranter, som alle hylder de bedste økologiske råvarer fra de dygtigste landmænd. Kyndige kokke tryller råvarerne til forunderlige høstmåltider, som nydes i fællesskab ved bordet. Sådan skal en høstfest nemlig være.

Høstfesten er en ældgammel tradition på landet, hvor den ofte foregik i forsamlingshuset ved gadekæret. Men i byen er høstfesten en ny tradition, og i dag mødes vi på byens gader til høstfesten, og hylder landmandens arbejde med marken.

Frederiksberg Høstfest er en hyldest til den solbeskinnede mark, hvor insekter summer, svaler er i flugt, og jorden tavst udøver sin magi. Det er en hyldest til de ildsjæle der år efter år sår, dyrker og høster marken. Det er en fælles fejring, hvor vi mødes over sæsonens udsøgte delikatesser, som landmanden igennem året har frembragt.

Bag høstfesten står Frederiksberg Kommune, Copenhagen Cooking and Food Festival, Økologisk Landsforening og naturligvis os fra Byhøst.

Det kræver en billet for at deltage. Billetsalget er så småt i gang. Følg med under “Læs mere”

Foto: Byhøst.

3 km
3 km

Dato

25. aug 2017

Tid

17:00 - 21:30

Pris

DKK230.00

Mere info

Læs mere

Sted

Frederiksberg Allé

Arrangør

Byhøst
Tlf.
51905056
Email
kontakt@byhoest.dk
Website
http://www.byhoest.dk/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page