Events

Gratis familietur til Hareskoven

Tag familien med på tur i Hareskoven.

Vi satser på godt vejr og skyder sommerferien i gang med en tur ud i naturen, nærmere bestemt Hareskoven i Nordsjælland.

Turen arrangeres af Mark Källstrøm der er naturvejleder hos NaturHandel (Naturhandel.dk)

Der er gratis deltagelse, men for at vide hvor mange der har tænkt sig at dukke op, er det vigtigt at du skriver en mail til kontakt@natur-butikken.dk. (Der må maks. være 30 deltagere til offentlige arrangementer før de skal anmeldes som arrangement til indehaveren af skoven.

Turen vil føre os væk fra stierne og på opdagelse i den store skov hvor vi vil teste nogle af de naturformidlingsmaterialer som Mark har taget med på dagen.

Det kan f.eks. være Skovbanko, hvor det gælder om at være den første til at få pladen fuld.

Vi snakker om de ting vi finder og turen er lagt så alle kan være med. Mark er trænet i naturformidling til både børn og voksne, men vil tage udgangspunkt i laveste fællesnævner, så alle har en god tur.

Vi mødes på Hareskov Station kl. 12 Lørdag d. 30. juni og bruger herefter et par timer i skoven med egen gratis naturvejleder.

Vi kommer nok til at finde både lorte, svampe og andre ting – Og måske nogle af gæsterne vil finde nogle ting de ikke vidste eksisterede.

Mark Källstrøm er uddannet hos foreningen Natur & Ungdom, hvor han har taget deres ildfuglekursus – Som er en slags naturformidlingskursus over 1 år.
Hos Naturhandel.dk forhandles der specialdesignede naturpakker, så forældre selv kan lære deres børn om naturen – Og samtidigt selv blive klogere på den.
3 km
3 km

Dato

07. sep 2019

Tid

12:00 - 14:00

Pris

Free

Mere info

Læs mere

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page