Events

Innocent Tidy-up Tour

”Innocent Tidy-up Tour” er en plastindsamlingskampagne, der skal skabe opmærksomhed omkring, at saft-, smoothie- og juiceflasker nu bliver en del af pantsystemet og opfordre danskerne til at tage et medansvar for at holde Danmark ren.

I forbindelse med kampagnen vil en plastindsamlingsbus køre gennem Sverige og Danmark i sommermånederne. I Danmark stopper bussen to steder: ved Frederiksberg Have den 23.-25. juli og på Islands Brygge den 26.-28. juli, alle dage fra kl. 10-18. Her er lokale borgere, organisationer og institutioner alle inviteret til at komme og tage del i plastindsamlingen.

Innocent sørger for smoothies til de fremmødte deltagere samt lounge områder, hvor man kan tage sig et velfortjent hvil undervejs.

Efter indsamlingen donerer Innocent et beløb til Plastic Change baseret på en fast kilopris på 50 kroner pr. kg. indsamlet plastik. Der er sat et minimumsbeløb på donationen på 50.000 kroner og et maksbeløb på 150.000 kroner.  Pengene skal gå til at bekæmpe plastik i den danske natur.

3 km
3 km

Dato

23. jul 2019 - 25. jul 2019

Tid

10:00 - 18:00

Pris

Gratis

Sted

Frederiksberg Have
Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page