Events

Kom godt igang med at gøre altanen forårsklar

En ny sæson nærmer sig, og måske der er planer om at få installeret altaner, der hvor du bor. Måske du har været så heldig allerede at have en. Uanset din altan-status så kan denne kursusaften hjælpe dig godt i gang med den kommende altan-sæson, sådan at du kan få en skøn oase allerede i det nærtstående forår.

Denne aften vil du få tips og ideer til planlægning af din altan og til hvordan du udnytter pladsen bedst mulig. Tag en tegning af din altan med mål på med og gerne et billede af din altan også, så tager TagTomat’s gartner og landskabsarkitekt udgangspunkt i netop din altan. Du vil få råd og vejledning omkring plantevalg, pladsudnyttelse og pasning, sådan at din altan bedst mulig kan blive en skøn grøn oase i den kommende sæson. Vi deler vores ideer i fællesskab og du vil helt sikkert blive inspireret af de andre kursusdeltageres ideer.

Du får desuden materialer med hjem omkring, hvad der kan gøres på altanen i den kommende tid og skitser omkring indretning. Vi serverer lidt snacks og drikkevarer og du får en lille TagTomat godtepose med hjem, sådan at du er helt klar til forårets komme.

 

Underviser på denne kursusaften er:
Anne Tange, TagTomats gartner og landskabsarkitekt

Deltagelser kræver billet.

Foto: TagTomat

3 km
3 km

Dato

21. feb 2018

Tid

19:00 - 20:30

Pris

DKK375.00

Sted

TagTomat
Husumgade 2
2200 København N

Arrangør

TagTomat
Tlf.
70 88 27 49
Email
info@tagtomat.dk
Website
http://www.tagtomat.dk/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page