Events

Kom tæt på det store i det små

Kom helt tæt på insekternes lysende farver og fantastiske design. Unikke insektportrætter af fotografen Levon Biss viser, hvor enestående hverdagens natur er. Fotografierne kan ses på Geologisk Museum i Botanisk Have.

Insekterne opfattes af mange som irriterende eller lidt uhyggelige, men Levon Biss har brugt en særlig metode for at vise deres former og farver knivskarpt. Hvert af de udstillede fotos består af 8.000 fotografier, der er sat sammen for at gøre helheden knivskarp.

Insekter spiller en afgørende rolle i naturen og har været på landjorden meget længere end pattedyr, men ofte bliver de af mennesker mest opfattes som grimme eller irriterende. Her får man en chance for at studere alle de fascinerende detaljer, som viser, hvor avancerede de er.

Udstillingen kan ses frem til den 19. november 2017 (lukket hver mandag). Find mere information om åbningstider i forbindelse med ferier og højtider under Læs mere.

3 km
3 km

Dato

31. jul 2017 - 30. dec 2017

Tid

10:00 - 16:00

Pris

75

Mere info

Læs mere

Sted

Geologisk Museum
Øster Voldgade 5-7 1350 København K

Arrangør

Geologisk Museum, Statens Naturhistoriske Museum
Tlf.
35322222
Email
snm@snm.ku.dk
Website
http://geologi.snm.ku.dk/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page