Events

Livet på det lave vand i Øresund

Kom helt tæt på de dyr, der lever i Øresunds lave vand, når vi holder åbent hus de to sidste weekender i august, kl. 10-14. Aktiviteterne er primært for børn under 10 år, men hele familien er mere end velkommen til at være med.

BYG OG FANG
Byg jeres egen krabbefiskestang, brug naturcenterets sænkenet eller medbring jeres eget fiskenet (I kan også købe et af os) og fang nogle af alle de dyr, der lever på det lave vand. Find ud af, hvilken madding, dyrene bedst kan lide, og hvor de bedst kan lide at gemme sig. Uanset, hvilke dyr I fanger, kan I undersøge dem helt tæt på i vores store baljer og vandborde og blive klogere med hjælp fra vores vejledere.

KRABBEKONKURRENCE
Fanger du en krabbe, kan du deltage i konkurrencen om at have fanget sommerens største krabbe på Amager Strand. Der er en privat tur ud i waders på højkant. Vej din krabbe og noter dit resultat – måske kan du også slå rekorden fra sidste år. Vinderen findes til vores store arrangement på Naturens Dag, søndag d. 9. september.

Vi ses til nogle spændende dage, hvor vi undersøger livet på det lave vand.

3 km
3 km

Dato

26. aug 2018

Tid

10:00 - 14:00

Pris

Free

Mere info

Read More

Sted

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page