Events

Mindful Walk: Natur som ressource

Hvor ofte tænker du på, at de træer som du cykler eller går forbi hver dag, er med til at gøre din livskvalitet en smule bedre?

Forskningen bliver ved med at danne belæg for naturens mange positive virkninger på mennesket: mere ro, bedre humør, nærvær. Samtidig ser vi en voksende interesse for de positive effekter af mindfulness: bl.a. mindre stress, mere jordforbindelse og bedre fokus.

En del af forklaringen er, at både naturen og mindfulness hjælper os med at bygge såkaldte ”indre ressourcer”. Når vi bygger indre ressourcer, kan vi nemmere klare os igennem udfordringer, forebygge stress og skabe mere balance i en travl hverdag.

Cédric Gorinas, Ph.D. og founder af HeartWise, tager dig med på en Mindful Walk, hvor du kan opleve både mindfulness og naturens gavnlige effekter på egen krop.

Du vil blive guidet igennem en lille rejse, hvor du får lov til at mærke forbindelsen mellem din indre verden og den natur, som ligger tæt på dig her i byen.

Naturen har aldrig været så tæt på.

❄️ ❄️ ❄️
Turen er på dansk og det er gratis at deltage.
Der er dog begrænset pladser, så husk tilmelding til jonas@intugreen.dk inden 19. januar
– og selvfølgelig varmt tøj på dagen.
❄️ ❄️ ❄️

Foto: Kajsa Paludan, 2017

 

3 km
3 km

Dato

20. jan 2018

Tid

13:00 - 14:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Ravelinen
Torvegade 79
1400 København K

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page