Events

Naturens Dag på Amager Strand

Uanset om man bedst kan lide at fiske, se på fugle, bade på stranden eller bare gå en tur under den åbne himmel, er naturen et dejligt sted at befinde sig i!

Derfor kan du sammen med Naturcenter Amager Strand, Børnekulturhus Ama’r, Den Blå Foreningsby og Øens Frie Fiskeforening være med til at hylde naturen og dens alsidighed. Det gør vi med et STORT arrangement, som afholdes på Naturens dag, hvor temaet netop er ”mangfoldighed i naturen”.

Den Blå Foreningsby vil byde på en masse kropslige aktiviteter ude i strandparken. Aktiviteterne vil bl.a. bestå af forskellige bevægelseslege, GPS-løb og en natur-quiz. Man kan også lære at redde liv ved at prøve et rescueboard og udføre hjertelungeredning på en dukke. Samtidig vil man kunne nyde godt af snorkling, kajakture, ”stand up padding”, sauna og snorkling.

Naturcenter Amager Strand afholder en såkaldt BioBlitz, hvor man i fællesskab kan være med til at indsamle og tage billeder af de forskellige planter og dyr på stranden. Sammen med naturspecialister kan man være med til at afdække og blive klogere på, hvad der gemmer sig ude i sandet og vandet.

I den forbindelse kommer biblioteket og udlåner bøger om strandens natur, så man kan blive klogere på de mange forskellige arter, der lever på stranden.

Børnekulturhus Ama’r sætter fokus på, hvordan man kan bruge hvordan man kan bruge naturen til at være kreativ. Julie Dufour, arkitekt holder workshops, hvor man kan være med til at lave skulpturer eller bygge med materialer, man selv kan finde ude på stranden.

Øens Frie Fiskeforening vil tilberede mad fra naturen over bål, instruere i forskellige måder at fiske på og give tips og tricks til, hvordan man med præcision kan kaste en fiskestang ud.

Der vil være en shuttlebus, som kører fra forskellige destinationer i bydelen og til stranden (rute med tidspunkter og opsamlingssteder er ikke lagt, men der kommer snart mere info om dette på naturcenteramagerstrand.dk). Bussen er venligst sponsoreret af Amager Øst Lokaludvalg.

Det hele sker på Naturens Dag d. 10. september kl. 10-14 på Naturcenter Amager Strand, og det er gratis at deltage. Du kan invitere venner og bekendte gennem begivenheden på Facebook.

Naturens Dag er grundlagt af Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet. Du kan læse meget mere om dagen på naturensdag.dk eller på Naturens Dags Facebook-side.

3 km
3 km

Dato

10. sep 2017

Tid

10:00 - 14:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page