Events

Naturoplevelser med leg – Støt også Red Barnet

 

NB. Naturcentret (naturvejlederne) afholder også selv to spændende arrangementer i/ved Friluftsland, deres butik. Det er derfor muligt at fortsætte efter fælles hygge ved bål, med medbragt mad, at fortsætte til deres arrangement kl 14.

Vi skal ud og opleve Kalvebod Fælled en marts dag, hvor foråret så småt kommer frem. Vi skal mødes og have fælles oplevelser og blive glade af en legende tilgang og spændende naturoplevelser.
Vi afsætter 2 timer til det, og kan vælge at afslutte ved et bålsted, hvor vi kan nyde medbragt mad hjemmefra i en behagelig og god stemning.
Det koster 100 kr. pr person/husstand, og de 20 {a39a78fb28c7f8431d2c8d5e922d1da51e05ae2b606b9f44e21694149ac43f8e} går til Red Barnet, samt tilskud til vores bålbrænde.
Jeg sørger for vand og for at der koges vand, og tager også kaffe (instant) og te med.
Vi. mødes ved Glasbygningen i Naturcenter Amager, som i forvejen er lettilgængeligt i bil, metro, bus og på cykel, afhængig af hvor man bor.

Husk at have passende påklædning i forhold til vejret og medbring gerne siddeunderlag og en kop.
Tilmelding kan ske på mail linenaturterapi@gmail.com, og efterfølgende kan jeg sende bekræftelse på din donering til Red Barnet.

NB. Naturcentret (naturvejlederne) afholder også selv to spændende arrangementer i/ved Friluftsland, deres butik. Det er derfor muligt at fortsætte til deres arrangement kl 14 efter vores fælles hygge ved bål, med egen medbragt mad.

3 km
3 km

Dato

17. mar 2018

Tid

10:00 - 12:00

Pris

DKK100.00

Mere info

Læs mere

Sted

Naturcenter Amager
Granatvej 3-15
2770 Kastrup

Arrangør

The Nature Line
Email
linenaturterapi@gmail.com.
Website
http://The-Nature-Line.dk

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page