Events

Red et hus fra oversvømmelse!

Hvad gør man, hvis der en dag skulle komme en oversvømmelse, og man bor lige ud til vandet?

På Naturcenter Amager Strand kan du og din familie i forbindelse med den landsdækkende Naturvidenskabsfestival være med til at lægge en plan for, hvordan vi undgår, at naturcenteret kan oversvømmes.
Vi har bygget en model af naturcenteret og har en masse forskellige materialer til rådighed. Med jeres hjælp kan vi sammen forsøge at finde ud finde ud af, hvordan vi kan sikre os, hvis Amager Strand en dag skulle blive ramt af stormflod.
Hvilke materialer er mon vandtætte? Og hvilke er stærke nok til at modstå kraftig vind?
Når vi er færdig med at stormflossikre, skal det selvfølgelig afprøves! Mon sikringen kan klare den ordentlige mængde vand, vi til slut udsætter modellen for? Uanset, hvordan det går, så tager vi en lille snak om, hvad der mon gik galt, eller hvad der virkede.
Har du lyst til at være med til en hyggelig og lærerig dag, når vi sammen redder naturcenteret? Det sker weekenderne i uge 38, 39 og 40. Vi begynder kl. 10 og er færdige kl. 14. I kan selvfølgelig komme og gå, når I har lyst.
3 km
3 km

Dato

24. sep 2017

Tid

10:00 - 14:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page