Events

Rundvisning i Botanisk Have

Oplev byens smukkeste oase med Danmarks største levende plantesamling på en guidet tur rundt til en stribe af de mest spændende planter, blomster og drivhuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874.

Rundvisningernes fokus skifter med årstiderne i haven:

Februar-marts hvor der er koldt og mørkt, tager vi til varmere himmelstrøg og går på opdagelse blandt planterne i Palmehuset og væksthusene.

April-maj vender vi blikket mod det gryende og spirende forår udendørs, men får også varmen indendørs i Palmehuset og væksthusene.

Juni-august begiver vi os på rejse ud i den blomstrende have krydret med et par highlights indendøre i Palmehuset og væksthusene.

September-november nyder vi sensommeren i haven så længe den varer og trækker herefter mere ind i varmen i Palmehuset og væksthusene.

Tidspunkt:

Februar-april: Hver tirsdag eller onsdag kl. 16:30 og hver lørdag eller søndag kl. 15:00

Maj-august: Hver tirsdag eller onsdag kl. 16:30

September-november: Hver tirsdag eller onsdag kl. 16:30 og hver lørdag kl. 15:00

Varighed: 1½ time
Antal: Der kan deltage op til 25 personer pr. rundvisning.
Pris: 150 kr. pr. person (+ gebyr). Årskortholder 110 kr. (+ gebyr). Navn og Billetid skal bruges ved fremmøde. Bemærk, at VIP-rundvisninger sælges til en højere særpris.
Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have ved Nørreport Station, Gothersgade 128. Ved rundvisning efter lukketid åbnes portene 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden så vær der i god tid.

Køb billet:

Billetter sælges via Billetto (følg link under “Læs mere”). De sælges enkeltvist, så man behøver ikke være en hel gruppe for at deltage.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.
Bemærk, på Billetto vises antallet af ledige billetter til det pågældende event som det højeste antal man kan vælge. Vises tallene 1-25 er der således 25 ledige billetter, vises kun tallet 1 er der således kun 1 ledig billet.
Bemærk, rundvisningen afgår til tiden.

Foto: Søren Rud

3 km
3 km

Dato

14. apr 2018

Tid

15:00 - 16:30

Pris

DKK150.00

Mere info

Læs mere

Sted

Botanisk Have - indgang ved Nørreport Station
Gothersgade/Nørre Voldgade

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum
Email
rundvisning@snm.ku.dk
Website
http://botanik.snm.ku.dk/om_haven/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page