Events

Den sanselige natur: NaTur i Byen workshop

OBS. Ny dato, 21. marts

Kære bynaturselsker, praktiker, virksomhedsejer, borger eller bare bynaturs-nysgerrige

I inviteres hermed til årets første Natur i Byen-workshop som holdes ved og i samarbejde med Naturcenter Amager Strand d. 21. marts, klokken 15-19. Klokken 18 serveres suppe over bål med brød til.

Temaet for mødet er den sanselige natur: en dag fyld af vand, duften af salt, sne, varme og anderledes lyde og billeder.

Selvom programmet ikke er færdigt kan vi fortælle, at der både vil være aktiviter med Naturcenter Amager Strand, hvor vi får lov til at bidrage til at forbedre vilkår for strandens arter; bevægelse for børn og voksne i naturen med gruppen Tigertræning, samt en fotosafari i strandlandskabet med naturfotograf Nikolaj Noel

Har du/I selv bidrag til workshoppen og oplæg i gerne vil holde/teste af, så skal I være velkomne til at henvende jer til os for at komme med i programmet.

Lidt om stedet:
Naturcenter Amager Strands vision er at gøre børn klogere på strandens natur gennem lærerige og nærværende naturoplevelser – også selvom de bor i byen. Både undervisning og familieaktiviteter er gratis og tager udgangspunkt i den frie natur, der er rundt om naturcenteret.

Vi glæder os til at se jer til en workshop, hvor alle sanser er i centrum.

Tilmelding sker til kajsa@growing-pathways.com


De bedste hilsner fra NaTur i Byen
 og Naturcenter Amager Strand

Foto: Frederik Lorezen

3 km
3 km

Dato

21. mar 2018

Tid

15:00 - 19:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page