Events

Søslag i Københavns Havn

Kanonerne kommer til at buldre, når Københavns Havn bliver angrebet i spektakulært søslag i efterårsferien.

Læg vejen forbi Søren Kierkegaards Plads, og oplev det store historiske søslag på vandet foran Den Sorte Diamant den 19. og 20. oktober i efterårsferien.

Søslaget udspiller sig ombord på tre historiske skibe. Året er 1717, og Tordenskiold og hans soldater genopstår i skuespillet “Legenden om Tordenskiold”. Skuespillere iført historiske uniformer bekæmper den svenske fjende på vandet.

Du kan opleve søslaget begge dage kl. 19-20. Der er optakt på kajen fra kl. 19, og søslaget begynder kl. 19.30. I dette tidsrum bliver havnen lukket af mellem Langebro og Knippelsbro.

Tordenskioldsdage i København

Søslaget er en kulmination på “Tordenskioldsdage i København”, som finder sted i efterårsferien den 15.-22. oktober. Her bliver Tøjhusgården omdannet til en markedsplads fra 1700-tallet.

I disse dage kan du tage del i alt fra børneaktiviteter til guidede ture, teater og meget mere. Du kan få en smagsprøve på “Tordenskiolds dage i København” allerede på Kulturnatten den 13. oktober. “Tordenskioldsdage i København” er skabt af Tøjhusmuseet.

Det store søslag er et samarbejde mellem Kulturhavn365, Tøjhusmuseet og Tordenskioldsdage i Frederikshavn.

3 km
3 km

Dato

19. okt 2017 - 20. okt 2017

Tid

19:00 - 20:00

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Søren Kierkegaards Plads, København K.
Søren Kierkegaards Plads
København K.

Arrangør

Kulturhavn365, Tøjhusmuseet og Tordenskioldsdage i Frederikshavn

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page