Events

Vær landmand for en dag og tag familien med

Har du lyst til at få fingrene i mulden og opleve landmandslivet på tæt hold? Så er det nu, du har chancen for at tage med på tur til den biodynamiske Birkemosegård og prøve kræfter med lugejernet. Børn i alle aldre er meget velkomne.

Dagen igennem arbejder vi som rigtige landmænd og får serveret forfriskninger og en lækker frokost under åben himmel lavet af Birkemosegårds egne økologiske og biodynamiske råvarer.

Vi mødes foran Miljøpunkt på Masnedøgade 20 og kører sammen i lejede delebiler. Ved ankomst får vi en lille bid mad, mens Jesper fra Birkemosegaard fortæller os om stedet og hvad det vil sige at være biodynamisk landmand. Herefter smøger vi ærmerne op og går i marken sammen. Kl. 16.30 holder vi fyraften og vender næsen hjem mod København. Men inden, får du tid til at gå på opdagelse i Birkemosegaards gårdbutik og købe lokale, bæredygtige delikatesser med hjem.

Lugeturen er arrangeret i samarbejde med Birkemosegaard og Københavns Fødevarefællesskab.

Birkemosegaard er en lille økologisk og biodynamisk slægtsgård på Sjællands Odde, som omlagde til økologi allerede tilbage i 1968. I dag ejes Birkemosegaard af parret Jesper og Kung. Foruden grøntsager, frugt og korn, holder Jesper og Kung også deres egne køer, der giver lækkert økologisk oksekød.

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere. Over hele sommeren tager medlemmer af fødevarefællesskabet til Birkemosegaard for at hjælpe med lugningen.

Tilmelding nødvendig. Deadline for tilmelding er senest mandag d. 12. juni. Der er begrænsede pladser, så tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Tilmelding skal ske via “Læs mere”.

Husk at medbringe praktisk tøj og fodtøj (alt efter vejrudsigten).

Foto: Miljøpunkt Østerbro.

3 km
3 km

Dato

17. jun 2017

Tid

08:00 - 18:30

Pris

Gratis

Mere info

Læs mere

Sted

Miljøpunkt Østerbro
Masnedøgade 20
2100 København Ø

Arrangør

Miljøpunkt Østerbro
Tlf.
31 49 70 84
Email
info@miljopunkt-osterbro.dk
Website
https://miljopunktosterbro.wordpress.com/

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page