Events

World Cleanup Day – Nordic Cleanup Event

Det er World Cleanup Day den 19. september og i Nordic Ocean Watch har vi samlet styrkerne og sammen vil vi gøre en indsats for at samle så meget skrald som aldrig før! Vores NOW team i Danmark, Finland, Norge og Sverige vil alle samarbejde og organisere cleanups i hele norden, for at skabe opmærksomhed omkring affald forurening.
I 2019, var der 20 millioner mennesker i 180 lande, som stod sammen om at samle affald i deres område – Vil du hjælpe os med at slå rekorden ved at deltage?
Vi mødes kl.11 (mødepunkt annonceres tættere på eventet) for at give en kort introduktion og udlevere gribetænger, handsker og genanvendelige poser. Efter cleanup eventet vil vi sortere affaldet i forskellige kategorier, til indsamling af data.
World Cleanup Day er arrangeret af den globale organisation Let’s Do It World, som forsøger at forene det globale fællesskab, øge opmærksomhed og implementere ændringer for at opnå det endelige mål – en ren og sund planet. For mere information, gå til: www.worldcleanupday.org
BEMÆRK: Naturligvis overvåger vi Corona-situationen og -reglerne fra myndighederne og kan være nødt til at aflyse eventen på kort varsel. I løbet af cleanup skal du overveje henstillingerne om afstand og hygiejne fra de danske myndigheder.
3 km
3 km

Dato

19. sep 2020

Tid

11:00 - 14:00

Pris

Free

Mere info

Read More

Arrangør

Nordic Ocean Watch Denmark
Email
nowdenmark@gmail.com
Website
https://www.nordicoceanwatch.dk

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.

Find turen

Find turen

Instagram #naturibyen

Please enter a User ID on the Instagram plugin Settings page

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page