Steder

Fælledparken

Med 11 millioner besøgende årligt er Fælledparken næppe nogen hemmelighed for de fleste, men for folk, der ikke har været der i nogle år, kan den rumme mange overraskelser. Efter en omfattende renovering er der i dag næsten ingen grænser for, hvad man – midt i alt det grønne og omsluttet af en tæt træbevoksning – kan kaste sig ud i af aktiviteter her på den gamle fælled.

I de seneste hundrede år har Fælledparken haft adskillige fodboldbaner. Her bliver afholdt fester, musikarrangementer og de traditionelle 1. maj-møder. Folk har løbet , spadseret og slænget sig i solen på de store grønne plæner, og børnene har boltret sig i parkens soppebassin.

Inden for de seneste år er parkens tilbud blevet udvidet med Nordeuropas største skaterpark og en række legepladser og aktivitetstilbud til både børn og voksne. I Sansehaven kan både store og små nyde velduftende planter, føle sig til forskellige materialers overflade og form og udfordre kroppen i havens labyrint.

Løbehjulsbanen er egnet til både børn, unge og voksne. I den nordøstligste ende af parken er lavet et sammenhængende ’aktivitetsbånd’, hvor både børn og voksne kan lege, spilles, træne og tumle. Aktivitetsbåndet rummer gynger, små fodboldbaner, sandområde og klatreområde samt et område, hvor man kan træne og strække ud.

Desuden er der masser af muligheder for at nyde naturen omkring den store sø eller mellem de mange træbeplantninger. Og så er det jo også her, Danmarks nationalstadion, Parken, ligger.

Foto: Scanpix/Bax Lindhardt

1.31 km
1.31 km

DESTINATION ON MAP

lørdag d. 25. maj

15°C

Skyfrit

søndag

16°C

mandag

17°C

tirsdag

14°C

Nyhedsbrev

Få grønne nyheder i din indbakke. Vi hinter om events, guides og giver tips til de bedste grønne steder, du kan besøge i København.